Vad skall man säga?

Här sitter jag och har tråkigt, hinner inte klart med julklappar och sånt men vem bryr sig, jag lever och härskar i mina allra bästa dagar.
Jag har just ätit en halv avokado och drukit juice om ni undrar - vilket jag tvivlar på att ni gör.

Hum nu tänker jag göra en lista på vad jag borde göra men aldrig kommer att göra, bara för att fylla ut min blogg.
1: Jag borde dekorera om min blogg, detta kommer dock aldrig att göras eftersom fulheten i min blogg ger den personlighet (eller så är jag bara lat)
2: Jag borde blogga mera, detta kommer jag inte att göra för att blogga känns för tillfället rätt meningslöst. Om ingen har lust att ge mig ett tema om vad jag borde blogga om (tex fisk?), det kan jag kanske göra... men inte troligtvis eftersom detta står på min 'vad jag borde men inte kommer att göra' lista, sååå det är kört.
3: Jag borde sluta spela tetris medans jag spelar the sims för detta kommer att resultera i att simmar dör av misskötsel. Kommer inte att hända, kanske har det the sims blivit för tråkigt för mig! (haha, nu ska vi inte luras det är bara tetris som är så bra)
4: Jag borde klappa katten... fasst det tänker jag faktist göra... nu, så då stryker vi den.
5: Hum jag borde spela syrrans gamla sagan om ringen spel... nää skoja ba, jag borde inte ens det och jag kommer inte göra det heller
6: Jag borde kolla stavfel i min blogg men det kommer jag inte göra för att jag är fast beslutsam vid att alla mina 'fel' och 'brister' bara ger mig charm, och stavfel kan vara charmit... eller? kanske inte, kanske är jag bara lat. (vilket är charmit ??? :o)
7: ja just det, det sista jag borde göra men inte kommer att göra är att hitta på något som jag bör göra som jag inte kommer att göra som inte har med bloggen att göra. Krångligt? om ni läser en gång till förstår ni nog men jag kan underlätta saken och förklara, jo, på sista punkten borde jag inte blogga om min blogg, men eftersom jag i den sista punkten ändå bloggar om min blogg även om jag inte borde så kvalificeras den sista punkten (nr 7) in på listan. jag är inte hur dum som hälst förstår ni, jag knyter ihop alla dessa små lösa röda trådar som jag kallar 'vad jag borde men inte kommer att göra lista' och avslutar med. från oss (?) alla till er alla (?) en riktit god RED VINE!

Kommentarer
Postat av: Hillevi

Hahahaha... du får aldrig sluta blogga min kära sis!

2011-01-27 @ 01:49:11
URL: http://hiwi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0