Hey Quirrell...


Twister kaos

Sitter i röska byastuga. the lord och Dobby har fixat en liten fest med dötsätare (no; 1, 2 och 3) Hermione är oxå här - vi försöker få över han till den onda (roliga) sidan... WE GOT COOKIES!!!!!
Ja, som titteln antyder så spelar vi 'döts twister' och som titteln inte antyder så har jag JÄTTEONT i halsen, dock skulle även det vara en passande tittel.
Jag är supertrött och om inte no; 3 var här så skulle ni förstå ännu mindre av vad jag skriver.... men vi har partajat från kl 17 till nu, och vi har inte planerat att ge oss änn. tro mig kära läsare - chansen att jag har läsare är dock inte den största - imorron är det sängen som gäller!!!!!


En dag utanför Röska.

Tjena på dig bloggen! Mår du bra idag fast du är så ful? (Notera att jag skriver till bloggen, inte du som läser. Jag finner er alla väldigt attraktiva).
Idag är det lite av en shoppingdag i lycksele med Dobby. Vi har dock handlat klart allt nu.... så det gäller att hitta på nått i ca 3 timmar. Men vi har ju alltid onda planer på lager som går att disskutera och genomföra ;P .

Om ni undrar vem Dobby är så säger jag er "Ta och läs en bok för en gångs skull!!". Voldemort out, bitches!

RSS 2.0